Empresa de Paisatgisme a Badalona

Empresa de Paisatgisme a Badalona

Si estàs pensant en introduir tècniques de paisatgisme al teu jardí oa zones verdes comunes, Garden Project és l'empresa que et pot ajudar. No
només ens dediquem a tasques de manteniment i poda, sinó que també som una empresa de Paisatgisme a Badalona dedicada al disseny i creació de zones verdes precioses.

  • Análisis del lugar

  • Bocetos iniciales

  • Planos a escala

  • Construcción del Jardín

Saps que pots tenir un jardí paisatgístic al teu jardí
barceloní? A Garden Project Badalona t'ajudem

Disseny de jardins

A Garden Project ens centrem en el benestar del client i de les zones verdes. Per això, creem i dissenyem jardins que després duem a terme gràcies a les tècniques que fem servir. Elaborem els esbossos de com quedaria el paisatgisme en tanques i arbres a les zones on els vulguis integrar, t'aconsellem i assessorem en funció dels teus gustos i necessitats. Si ets una empresa, has de saber que també ens dediquem al disseny de jardins amplis, com ara edificis d'habitatges, hotels, camps esportius, etc. Així, cada projecte mereix una atenció personal i especial, és per això que ens agrada satisfer el client quan fem aisatgisme. Cada jardí on treballem reuneix unes condicions i circumstàncies molt diferents dels altres. Tot i això, captem la idea dels nostres clients, les seves necessitats, gustos i opinions per realitzar la millor feina possible. Recordeu que treballem per tota la zona de Barcelona.

EL NOSTRE TREBALL A Garden Project

Els treballs de paisatgisme que fem a Garden Project estan dirigits per a hotels, per a patis i terrasses d'habitatges unifamiliars, per a patis exteriors d'edificis d'habitatges, o per a patis interiors a casa, entre d'altres.

Si estàs pensant en rejovenir el teu jardí properament, amb vista a gaudir-lo a la primavera i l'estiu, no dubtis a contactar-nos i t'atendrem amb molt de gust. Amb les teves idees i els nostres coneixements, podrem crear el millor disseny de jardins que et puguis imaginar. Pots visitar la nostra pàgina web per obtenir més informació.


Truca'ns!

Garden Project: som una empresa de paisatgisme
a la província de Barcelona. Consulta'ns sense
compromís

Dades de contacte

Adreça: Carrer Jaume i el Conqueridor
08915, Badalona, Barcelona, ES
Telèfons: 654 798 124 - 639 927 594
E-mails: info@gardenproject.es
Horari: 

Dilluns - Dissabte
08:00 - 20:00

Formulari de contacte