Empresa de Jardinería a Badalona

A Garden Project estem compromesos amb les tasques professionals que competeixen la jardineria, garantint un treball únic i inigualable.
Som una empresa de Jardineria de Badalona, encara que també donem servei a tota la província de Barcelona..

contacta'ns
Icono paisajismo

PAISATGISME

Icono mantenimiento de jardines

MANTENIMENT DE JARDINS

Icono poda y tala

PODA I TALA

Icono otros servicios

ALTRES SERVEIS

Serveis de jardineria

Gràcies a la nostra experimentada trajectòria ia l'ajuda dels nostres especialistes, oferim serveis de jardineria personalitzats perquè llueixis estades a l'aire lliure com sempre vas somiar tenirne. Realitzem tasques pròpies de jardineria, assessorament per a les teves zones verdes, treballs a camps esportius, comunitats de
veïns, col·legis, i també empreses.

Si estàs pensant en millorar la qualitat de les zones verdes, no dubtis més i contacta'ns. Us oferim un servei únic de jardineria, on us guiarem i informarem de l'estat de les plantes i de com cuidar-les. A més, entre els nostres serveis, podràs trobar:

  • aisatgisme: El paisatgisme a la jardineria consisteix en la reconstrucció de zones verdes a partir de l'art del disseny i de l'arquitectura que ens poden oferir les plantes. Aquesta nova configuració aportarà una imatge de vivesa i estil al teu jardí.
  • Manteniment de jardins: També realitzem tasques pròpies de manteniment i gestió de zones verdes comunes i privades, de manera regular. Aquest manteniment serveix per conservar, de la manera més fresca i duradora possible, el jardí.
  • Poda i tala: Entre els nostres serveis també pots trobar la poda i la tala de plantes, bardisses i arbres de gran alçada. Gràcies a tècniques de grimpada professionals, podem aconseguir el manteniment de zones verdes fins a la copa.
  • Altres serveis: Si el que vols és un disseny per al teu jardí, o zones verdes comunes a moltes persones, també ens dediquem a crear esbossos, planificar i dissenyar com quedarien a cases, xalets, edificis d'habitatges, etc.

No ho pensis més. Si cerques serveis de jardineria, contacta'ns sense compromís.

Treballem per tota la província! Badalona, Barcelona, Sant Fost de Campsentelles, Tiana, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Sant Cugat
del Vallès, Sabadell, Ullestrell, Torrre De Claramunt, Masnou, Mongat, Alella, Caldes de Montbui,...

Pressupostos gratuïts i personalitzats

Nos ajustamos a sus necesidades

Dades de contacte

Adreça: Carrer Jaume i el Conqueridor
08915, Badalona, Barcelona, ES
Telèfons:654 798 124 - 639 927 594
E-mails: info@gardenproject.es 

Horari:
Dilluns - Dissabte
08:00 - 20:00

Formulari de contacte

Desplaçaments a nivell provincial sense cost.

Estàs buscant serveis de jardineria a Barcelona? a Garden Project tenim una solució per a tu.